Leer salsa dansen in één weekend

Wil je salsa leren dansen, maar heb je weinig tijd? Love For Salsa biedt de oplossing met onze crash course “Salsa in 1 Weekend”. Kom naar ons toe op 22 en 23 april voor een onvergetelijke ervaring waarbij je de basisbeginselen van salsa-dansen leert in slechts één of twee dagen. Het programma is beide dagen van 16:00 tot 19:00. Na de bootcamp kun je op beide dagen van 19:00 tot 22:00 je nieuwe en bekende moves oefenen in onze Rookie Practice Party.

Onze ervaren leraren, Wietske en Ramiro, zullen je begeleiden bij de basis van salsa-dansen, zodat je met vertrouwen op de dansvloer kunt verschijnen met elke partner op elke salsa-party. Je kunt ervoor kiezen om de eerste dag of beide dagen deel te nemen, met prijzen vanaf slechts €45 voor één dag of €80 voor het hele weekend.

Maar wees er snel bij! Als je vóór 26 maart boekt, ontvang je een korting van €10. Bovendien zijn drankjes en snacks inbegrepen tijdens de bootcamp en heb je na de les de gelegenheid om je nieuwe moves te oefenen tijdens het vrij dansen.

Kom naar Het Tolhuys aan de Zaan, gelegen aan de Westzijde 216 in Zaandam, voor een onvergetelijk weekend salsa-dansen. Na afloop van de lessen om 19:00 uur kun je blijven en genieten van heerlijk eten en drinken aan de bar. Het Tolhuys aan de Zaan zal open zijn voor ontspanning, een opfrissing en het voortzetten van de feestvreugde met je mededansers. Mis deze geweldige kans niet om te leren van gepassioneerde en ervaren instructeurs die hun liefde voor salsa graag delen met anderen. Meld je vandaag om jouw plekje te verzekeren!

Translate »